Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TSO) Rusya’nın Krasnodar kentinde organize ettiği, “Krasnodar’da Samsun İş Günleri” Krasnodar’a damgasını vurdu.

Samsu TSO’nun Rusya pazarına Samsun’da üretilen ürünleri tanıtmak ve pazarlamak amacıyla, Rusya’nın Krasnodar kentinde organize ettiği, “Krasnodar’da Samsun İş Günleri” büyük ilgi gördü.

Organizasyonun amacına ulaştığını belirten Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Samsun TSO olarak tarihinde ilk defa böyle bir büyük organizasyona imza attık. Bize destek veren ve bizlerle birlikte olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Günlerce bu organizasyon için çalıştık. Uykusuz gecelerimiz de oldu. Yorulduk ama etkinliğin amacına ulaşması tüm yorgunluğumuzu unutturdu. Amacımız, Samsunumuzu ve Samsun’da üretilen ürünlerimizi ihracatta hedef pazarımız olan Rusya’ya tanıtmaktı. Bir nebze olsun bunu başardığımızı düşünüyorum. Bu bir başlangıç. İnşallah Samsunumuzu ihracatta kalkındırmak için çalışmalarımız devam edecek. Etkinliğimize büyük ilgisinin olması da mutluluğumuzu bir kat daha artırdı. Her zaman ifade ettiğim gibi Rusya bizim için önemli bir bölge. Bizde bundan yola çıkarak ticari, iktisadi, kültürel ilişkilerimizi bölge olarak geliştirmek istiyoruz. Bu organizasyonun, bu amaca önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. İnşallah bunun meyvelerini yakın zamanda alacağız. Ben buna eminim” dedi.