Medical Park Samsun Hastanesi bünyesinde çalışanların oynadığı 12 takımlık halı saha turnuvasının şampiyonu Doktorlar takımı oldu.

Yoğun ilgi gören turnuva çekişmeli bir şampiyonluk maçına sahne oldu. Toplam 12 takımın katıldığı turnuvanın birincisini belirleyecek maç, Doktorlar ve Laboratuvar ekibi arasında yapıldı. Bol gollü geçen maçta Laboratuvar ekibi ilk yarıyı 3-2 önde bitirdi. İkinci yarıda oyuna hakim olan doktorlar 7-6 maçtan galip ayrılarak şampiyon oldu. Laboratuvar ekibi ikinci, Kurumsal Pazarlama ise Anjio ekibini 4-1 yenerek üçüncü oldu. Karşılaşmayı Medical Park Samsun Hastanesi personeli ve aileleri de heyecanla takip etti.

Maç bitiminde kupayı Doktorlar takımı kaptanı Dr. Erdal Hancıoğlu Başhekim Dr.Mustafa Şen’in elinden aldı. Kupa töreninden sonra taraftarlara ve futbolculara baklava ikram edildi.

Sporun; sevgi, dostluk, barış ve centilmenlik olduğunun bu turnuvada gösterildiğini söyleyen Doktorlar takımı kaptanı Dr. Erdal Hancıoğlu, “Turnuvayı düzenleyen Medical Park Samsun Hastanesi yönetimine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.