Samsun Valisi İbrahim Şahin, Medikal Aletler İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin(OSB) Bafra’ya getirilmesi kararı aldıklarını, medikal aletler üreten firmaların burada üretim yapacağını söyledi.

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Bafra ilçesini ziyaret ederek çeşitli inceleme ve temaslarda bulundu. Vali Şahin, Bafra ilçesi ziyaretinde kaymakamlık binası önünde çiçeklerle karşılandı. Kaymakam Halis Arslan, Belediye Başkanı Zihmi Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, daire müdürleri, Bafra OSB Müdürü Mustafa Reis ve yönetim kurulu üyeleri tarafından çiçeklerle karşılanan Vali İbrahim Şahin, daha sonra Bafra Organize Sanayi Bölgesi (OSB) müteşebbis heyeti toplantısına katıldı.

Vali Şahin toplantı çıkışı yaptığı açıklamada, “Bafra, Samsun’un iki büyük ilçesinden birisi. Bugün burada organize sanayi bölgesi yeleriyle güzel bir toplantı oldu. Medikal Aletler İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ni buraya getirilmesi söz konusu, onunla ilgili karar aldık. Bence çok önemli bir karardı. Medikal aletler üreten firmalar burada üretim yapacaklar. Onla ilgili kararımızın akabinde de gerek Kaymakamımız gerek Belediye Başkanımız gerek Sanayi Ticaret Odası Başkanımız elbirliği ile bu faaliyetlerin hızlandırılması ile ilgili çaba sarf edecekler. Bunu gerçekleştirebilirsek Bafra’da hem yatırım açısından önemli iş olur hem de istihdam sayısı artırılması söz konusu olur. Bu da ülkemiz ekonomisine ciddi katkı sağlar diye düşünüyorum” diye konuştu.