Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi öğrenci üyelerine yönelik “Bilgisayar Destekli Tasarım ve Bilgisayar Destekli Üretim Eğitim” programına devam ediyor.

11 Ekim 2014 tarihinde Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi’nde CAD/CAM Laboratuvarı’nda başlayan eğitim devam ediyor. Eğitime, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde okuyan MMO öğrenci üyeleri katılıyor.

Bilgisayar Destekli Tasarım ve Bilgisayar Destekli Üretim Eğitimi ile ilgili açıklama yapan MMO Samsun Şube Öğrenci Üye Komisyon Başkanı Eda Öztürk, “Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube ile Öğrenci Üye Komisyonu olarak beraber çalışıp öğrenci üyelerin ihtiyaçlarına göre kurslar, seminerler, teknik geziler düzenliyoruz. Öğrenci üyelerimize yönelik etkinliklerimiz devam edecektir” dedi.

MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Semra Kolbakır ise öğrenci üyelerine yönelik kongre, kurultay ve çalıştayların yanı sıra teknik geziler ve seminerler, kişisel gelişim kursları ve bilgisayar kursları düzenlediklerini ifade etti. Öğrenci üyelerin teknik donanımlarının arttırılmasına yönelik çalışmalar yürüttüklerini kaydeden Kolbakır, Öğrenci Üye Komisyonu’ndan gelen talepler doğrultusunda seminerlerin ve eğitimlerin artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.