Samsun’un İlkadım ilçesinde okul müdürleri ile değerlendirme toplantısı düzenlendi.

İlkadım Kaymakamlık Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya şube müdürleri ve okul müdürleri katıldı.

Kaymakam Turan Atlamaz okul müdürlerine hitaben yaptığı konuşmada, "Yaşam koşulları hızla değiştiği gibi eğitim ortamları ve olanakları da teknolojiyle birlikte değişim göstermektedir. Hem kendi gelişiminiz hem de çocukların eğitiminde etkin olmak için sizlerden istediğim bu gelişmeleri takip etmeniz, yakalamanız ve geçmeniz. Tabi sadece hızla değişen ve gelişen eğitim öğretimi teknolojiyle değil yakalayacağınız sinerji ile de sağlamanız gereklidir. Bulunduğunuz okul ortamında müdür yardımcıları, öğretmenler, okul çalışanları, öğrenciler, okul çevresi, aileler ile birlikteliği sağlamanız gereklidir. Tüm bunları gerçekleştirmek zordur. Eğitim hizmetleri fedakarlık göstermeyi gerektiriyor. Samimiyet, hukuk dairesi içinde başarıya kilitlenelim" dedi.

İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Çetinkaya ise kaymakamlık makamımızın eğitim konularındaki hassasiyetinin görüldüğünü ve bunun sonucu olarak da ortaya çıkan geçen seneki başarıların artarak devam edeceği ifade etti.

Ayrıca Çetinkaya, her okulda kurum kültürü oluşturulması için yapılacak çalışmalar, okul güvenlik sistemlerinin yenilenmesi, okullarda kültürel sosyal faaliyetlerin yapılması gibi konularda değerlendirmeler yaptı. Genel iş ve işlemleri anlatan Müdür Çetinkaya emeği geçen tüm okul yöneticilerine teşekkür etti.