Atakum Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu’nda Aşure Günü etkinliği düzenlendi.

Bu yıl okul bahçesinde ikincisi düzenlenen Aşure Günü etkinliğine, Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadri Bektaş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mehmet Değirmenci, Erdal Aksoy, İl Şube Müdürü Ali Sezek, İlçe Şube Müdürü Turan Coşkun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Öztürk, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler Katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadri Bektaş yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğimizi daha da çok güçlendirecek ve öz değerlerimizi gelecek nesillere aktarma imkanı sağlayacak bu tür etkinliklerin her zaman destekçisi olacaklarını söyledi.

Okul Müdürü Nihat Albayrak ise, " ’Hayra vesile olan, hayrı yapan gibidir’ hadisinden yola çıkarak geçen yıl başlattığımız ve bu yıl geleneksel hale getirdiğimiz Aşure Günü etkinliği bu yıl Atakum’daki birçok okulda şenlik havasında kutlanmış oldu. Güzel bir öz değerimizin bu şekilde yaygınlaşmasına vesile olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle okul aile birliğine ve başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere bütün katılımcılara teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Etkinlik öğrencilere, velilere ve katılımcılara aşure ikram edilerek son buldu.