Tekkeköy Belediyesi ilçe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen hazırlık ve takviye kursları öğrencilerden büyük ilgi gördü.

Tekkeköy Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa hazırladıkları projeyle, yaklaşık 300 öğrenciye ücretsiz kurs veriyor. Tekkeköy Belediyesi Eğitim Kültür Merkezi’nde yürütülmesi planlanan kurslar, kayıt olan öğrencilerin sayısının çok fazla olmasından dolayı Tekkeköy İmam Hatip Orta Okulu’nda yapılıyor. 300 öğrenci 20 ila 30 kişilik sınıflarda 14 öğretmen kadrosuyla kurs görüyor.

Bu kapsamda İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yalçınkaya ile Tekkeköy Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Sağlam kurs gören öğrencileri ziyaret ederek öğretmenlerden kurslar hakkında ayrıntılı bilgiler aldılar. Kurslar hakkında bir açıklama yapan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “İlçe milli eğitim müdürlüğümüz ile işbirliği içinde geçtiğimiz hafta hazırlık ve takviye kurslarımızı başlattık. Öğrencilerimizin katılımı beklediğimizden çok fazla oldu. Öncelikli hedefimizin ilçemizdeki eğitim seviyesini yükseltmek. Bunun için elimizden gelen tüm imkanları sefer ettik. İlçe milli eğitim müdürlüğümüzde bu konuda çok özverili bir şekilde hareket ediyor. Birlikte koordineli bir şekilde hareket ederek inşallah ilçemizde dereceye giren öğrencilerimizi göreceğiz” dedi.