AK Parti Atakum İlçe Teşkilatı, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı makamında ziyaret etti.

Başkan Taşçı’nın her zaman arkasında olduklarını söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, “AK belediyecilik anlayışının en başarılı temsilcilerinden birisi olarak gördüğümüz Başkan Taşçı ile ilçemizin gelişim ve değişimi hızlanmıştır” dedi.

“HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Atakum İlçesinde son dokuz ayda AK belediyecilik anlayışının en güzel örneklerinin sergilendiğini belirten AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, “Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yla birlikte ilçeye AK belediyecilik anlayışı kazandırılmış oldu. Görev sürecinde geride bıraktığımız dönemi ele aldığımızda başarılı çalışmalar yapmış, bu anlamda seçim döneminde destek istediğimiz vatandaşlarımıza karşı başımızı öne eğmemiştir. AK Belediyecilik anlayışının en başarılı temsilcilerinden birisi olarak gördüğümüz Başkan Taşçı ile ilçemizin gelişim ve değişimi hızlanmıştır. Bu hıza hız katmak için yanındayız, her zaman destekçisiyiz” diye konuştu.

“TEŞKİLAT GÜÇ KAYNAĞIMIZ”

AK Parti Atakum İlçe Teşkilatı’nın ziyareti karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Mensubu olmaktan gurur duyduğum AK Parti’nin Atakum teşkilatı bizim için büyük bir güç ve motivasyon kaynağı. Her zaman yanımızda olan, birlik içerisinde olduğumuz AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin’e ziyaretlerinin anısına ebru çalışması ürünü bir resim hediye etti.