Çatalarmut Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Türkiye’nin en büyük gençlik merkezinin temelinin şubat ayında atılacağının müjdesini verdi.

2015’in İlkadım’da projelerin hayat bulduğu yıl olarak adlandırılacağını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, tarihin en büyük yatırımının Çatalarmut Mahallesi’ne kazandıracaklarını kaydetti.

YENİ YILDA TEMELİ ATILIYOR

Seçimlerden verdiği sözün arkasında durarak hükümet yatırımlarını İlkadım ilçesine çekmek için Ankara-Samsun arasında mekik dokuduğunu söyleyen Başkan Erdoğan Tok, "Girişimci ruhumuz, Ankara ile olan diyalogumuz, tecrübe ve birikimlerimizle Çatalarmut Mahallemize Türkiye’nin en büyük gençlik merkezini kazandırıyoruz. Bu yatırımı çekmek büyük çaba ve uğraş gerektirir. Yatırımı ilçemize çekmek için çok ter döktük. Ankara Samsun arasında mekik dokuduk. Sözünü aldık. Allah izin verirse, 2015 Şubat ayının sonunda toprağa kazmayı vuracağız" dedi.

"UYUM, ŞEHRE YATIRIM KAZANDIRIR"

Koordineli ve uyumlu çalışmanın Samsun’a yatırım kazandırdığını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "İlçemize böyle büyük bir yatırımı kazandırmanın uyumlu ve koordineli çalışmaktan geçer. Uyumlu çalışmanın şehre ve kente faydası vardır. Bu konuda gençlik merkezimizin ilçemize kazandırılmasında başta Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz ve tüm parti teşkilatı mensuplarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Tok, kahvaltı programının ardından Çatalarmut Mahallesi Aygün Sokak’taki evinde felçli Eşref Kılınç(83) adlı hastayı ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulundu.