"Allah De Ötesini Bırak" kitabıyla milyonların sevgisini kazanan Uğur Koşar, “İlkadım Belediyesi Okur Yazar Buluşması” kapsamında Samsunlu okurlarıyla buluşacak.

Modern Çağın bilgesi olarak tanımlanan Yazar Uğur Koşar, İlkadım Konferansları Okur Yazar Buluşması etkinliğiyle ilk defa Samsunlu okurlarıyla söyleşi ve imza gününde bir araya gelecek. 21 Aralık Pazar Günü Saat 19.00’da Atatürk Kültür Merkezi (AKM) gerçekleştirilecek programda son kitabı olan “Allah De Ötesini Bırak” adlı son kitabını imzalayacak.

Aylık olarak düzenledikleri konferanslarla Samsunlu okur-yazarları Türkiye’nin birikimiyle buluşturduklarını söyleyen İlkadım Belediyesi Başkan Vekili Erol Köroğlu, “Belediye olarak sosyal ve kültürel faaliyetlere ne kadar önem verdiğimizi yaptığımız etkinliklerle göstermekteyiz. Aylık olarak düzenlediğimiz İlkadım Konferansları Okur Yazar Buluşması etkinliğimiz dışında, her ayın 1. ve 3. hafta Pazartesi Günleri Acem Tekkesi Tarih ve Edebiyat Sohbetleri gerçekleştirmekteyiz. Önümüzdeki günlerde Ülke gündemine dair birçok önemli konuyu düzenleyeceğimiz panel ve sempozyumlarla ele alacağız” dedi.

Köroğlu, ücretsiz olarak geçekleştirilen “Allah De Ötesini Bırak” konulu söyleşi ve imza programına tüm halkı davet etti.