Samsun’un Yakakent ilçesinde AK Parti’li üyeler mahalle delege seçimleri için sandık başına gitti.

Yakakent ilçesi AK Parti mahalle delege seçimleri ilçe başkanlığında gerçekleştirildi. Yapılan mahalle delege seçimine AK Parti Samsun İl Seçim İşleri Başkanı Hakan Karaduman ve İlçe Koordinatörü Mehmet Yılmaz da katıldı.

Oylarını kullanan Yakakent İlçe Başkanı Mehmet Gençoğlu ve Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma Mahalle Delege Seçimlerin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Yakakent ilçesinde 17 mahalle için delege seçimi yapıldığı ifade eden İl Seçim İşler Başkanı Hakan Karaduman, "5. olağan kongre sürecimizin ilk ve önemli aşaması olan mahalle delege seçimlerimizi belirlenen takvim çerçevesinde ilçelerimizde devam ediyor. Bu seçimleri ay sonuna kadar tamamlanmış olacaktır. Delege seçimlerimiz partimizin ve toplumumuzun her kesimini kucaklayan bir anlayış ile tüzüğümüzde ve yönetmeliğimizde belirtilen kıstaslar ve ilkeler göz önüne alınarak gerçekleştirilmektedir. Bu anlamda 5. olağan kongre çalışmalarımızın partimize, milletimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.