Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in Bangladeş ziyareti esnasında Samsun İHH Başkanı Ömer İdris Akdin ve İHH gönüllüsü Muhammet Erkan Bülbül’ün objektiflerine yansıyan fotoğrafların bulunduğu “Yaşamın Kıyısında İnsan” konulu fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı.

Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde (AVM) açılan serginin açılışına İnsan Hak ve Hürriyetleri Vakfı (İHH) Genel Başkanı Av. Bülent Yıldırım, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Piazza AVM Müdürü Necati Ufuk Toydemir ve çok sayıda davetli katıldı.

Dünyanın çeşitli yerlerinde yaşanan ve özellikle çocukların ölümüne yol açan susuzluk problemini dikkate alarak İnsani Yardım Vakfı öncülüğünde Kurban Bayramı’nda Bangladeş’e giderek burada Canik Belediyesi tarafından açılan biri şadırvan olmak üzere 10 adet su kuyusunu hizmete sokan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, şimdi de bu ülkeyle ilgili gözlemlerini “Yaşamın Kıyısında İnsan” konulu fotoğraf sergisinde Samsunlularla paylaştı.

Açılış öncesi İHH Genel Başkanı Av.Bülent Yıldırım’ın teşekkür konuşmasından sonra söz alan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Dünyadaki bütün yaşananları bilmek, bir nebze olsun onların yaşamlarına katkı sağlamak için Bangladeş’e gittik. Çünkü burada bu sergiyi sizinle paylaşmamız, fotoğraflarla orayı görmenizi arzu ettik. Bu sergi gönüllere hitap edecektir” dedi.

Konuşmaların ardından 76 adet fotoğrafın bulunduğu ve 1 hafta açık kalacak olan serginin açılışı yapıldı.