Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVM) Hobi Atölyesi kuruluşunun 1. yaş gününü katılımcılarıyla birlikte pasta keserek kutladılar.

Yeşilyurt AVM etkinlik alanında düzenlenen kutlamaya Yeşilyurt AVM İşletme Müdür Yardımcısı Neslihan Yavuz Apak, Hobi Atölyesi Eğitmeni Büşra İşci ve atölyeye gelen kursiyerler katıldı.

5 Aralık 2013 yılında kurulan Hobi Atölyesi’ne yaklaşık 700 kişinin eğitim aldığını belirten Hobi Atölyesi Eğitmeni ve Resim Öğretmeni Büşra İşci, “Biz burada ilk olarak seramik tabak boyama ile başladık. Burası Yeşilyurt AVM’nin kendi atölyesidir. Bütün malzemeleri onlar karşılıyorlar. Gelen kursiyerlerimize biz malzemeleri veriyoruz. Gün içerisinde bir takım şeyler öğretim yaptıklarını evlerine götürüyorlar. Her ay bir konseptimiz var. Her yaştan bay ve bayanlar olmak üzere birçok kursiyerimiz var. Devamlı katılım zorunluluğumuz yok ama devamlı gelenler var. Gün içerisinde yapılanları herkes kendisine alıyor. Fakat zaman zaman bir araya geldiğimizde yaptıklarımızı LÖSAM yararına bağışlıyoruz. Ama özellikle yaptığımız bir satışımız yok. Tamamen keyif amaçlı ve stres atmak amaçlı kurulmuş bir atölyedir” dedi.

Hobi Atölyesi’nin devam edeceğini ifade eden İşci, “Yeşilyurt AVM Hobi Atölyemiz bundan sonra da aralık vermeden devam edeceğiz. Perşembe ve cuma günleri saat 14.00 ile 18.00 arası tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından atölyenin 1. yaş günü nedeniyle pasta kesildi. Kesilen pastanın ardından da atölyeye katılan kursiyerlere de katılım belgesi verildi.