Yeşilyurt Alışveriş Merkezi(AVM) "Mini Club" etkinliğinde, Kasım ayı boyunca her cumartesi günü “Mutfak Atölyesi” faaliyetleri gerçekleşecek.

Kasım ayında Yeşilyurt AVM’ye gelen çocuklar her cumartesi günü 14.00-18.00 saatleri arasında Mutfak Atölyesi’nde pizzalarını kendileri yapacak, pişirecek ve afiyetle yeme fırsatı bulacaklar. Pizza House’un katkılarıyla hazırlanan ve ücretsiz olan bu etkinlikte minikler eğlenceli ve eğitici yönlerini geliştirme fırsatı bulacaklar. Ayrıca pazar günleri ise sosis balon yapımı, yüz boyama ve palyaço ile ilginç oyunlarla keyifli vakitler geçirecekler.

Yeşilyurt AVM’den yapılan açıklamada, “30 Kasım Pazar günü Mini Club’ta geleneksel bir şölene dönüşen, Kasım ayında doğan küçük misafirlerimiz için hazırlanan doğum günü partisi düzenlenecek. Bir yandan doğum günü pastalarının mumlarını beraber üfleme fırsatı bulacak olan çocuklar bir yandan da palyaço ile doyasıya eğlenecekler. Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezimizin fast-food katında ücretsiz olarak düzenlenen Mini Club çocuk eğlencesi cumartesi-pazar günleri saat 14.00 - 18.00 arasında yapılıyor. Yeşilyurt Mini Club tüm minikleri öğrenirken eğlenmeye davet ediyor” denildi.