Samsun’da ‘yılın öğretmeni’ seçilen Çarşamba ilçesinden Gülay Zengin, Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız ve Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir tarafından tebrik edildi.

Samsun’da yılın öğretmeni seçilerek Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen resepsiyona katılan Çarşamba İlçesi Çınarlık Yalı İlkokulu Öğretmeni Gülay Zengin’i Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız ve Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir takdir etti.

Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir makamında ağırladığı yılın öğretmeni Gülay Zengin’i tebrik ederek, “Öğretmenliğin ana unsurları olan özveri, fedakarlık ve gayret hocamızda birleşerek büyük bir başarıya imza atmıştır. Çınarlık’ta bulunan okulu tek kelimeyle bir cazibe merkezine getirmiştir. Bu ödülü fazlasıyla hak ettiğini düşünüyorum. İlimizi Çarşamba’dan bir öğretmenin temsil ediyor olması bizleri onurlandırdı. İki yıldır da bu onuru yaşamaktayız. Bu başarı diğer öğretmenlerimizi de motive ediyor. Gülay öğretmenimize tekrar teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Kaymakam Yıldız, yılın öğretmeni Gülay Zengin’i tebrik ederek başarılarının devamını diledi.