Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Baştuğ konuyla ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada:

"Türkiye genelinde "Bize Katılın" diyerek üye stantlarımızı açmış bulunmaktayız. Her geçen gün zorluklar, sıkıntılar daha da artmakta, bu zorlukların, sıkıntıların karşısında insanımız yaşayamaz hale gelmiş durumdadır. Türkiye'de her bir bireyin teminatı olan Cumhuriyet Halk Partisi gençlerin yoğun ilgisini görmektedir. Biz gençler barış istiyoruz, adaletli, hakkın hukukun hâkim olduğu, torpilin, kayırmanın olmadığı liyakatli bir Türkiye istiyoruz. Daha güzel bir Türkiye için, haksızlıklara, hukuksuzluklara karşı adaletli bir Türkiye için bize katılın. Artık görüyoruz değişim rüzgarları esiyor ve Türkiye değişime hazır. Bu değişim de biz gençler ile gerçekleşecek. Geleceğini kuracak olan biz gençler, gençliğimize güveniyor, geleceğe umutla yürüyoruz. Tüm gençleri aramızda görmek istiyoruz. Bize Katılın." dedi.

Karaman Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Durmaz ise yaptığı açıklamada "Gençlik Kolları Genel Merkezimizin “Bize Katılın” sloganıyla Türkiye genelinde eş zamanlı olarak başlattığı üye kampanyası kapsamında ilimizde üye kayıt standımızı açtık. Görüyoruz ki ilimizde partimize katılım noktasında büyük bir ilgi var. Ülkemizin geçirmiş olduğu sıkıntıları hep birlikte çözeceğiz. CHP varsa, çözüm var, Geliyor gelmekte olan” ifadelerine yer verdi.