Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş (DEDAŞ) ve Dicle Elektrik Perakende Satış A.Ş (DEPSAŞ) Şanlıurfa İl Müdürleri, yayınladıkları ortak mesaj ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladılar.

Şanlıurfa,Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak illerine elektrik dağıtım hizmeti veren DEDAŞ ve DEPSAŞ Şanlıurfa İl Müdürlükleri bu yıl 91. yıldönümü kutlanacak olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili olarak ortak bir kutlama mesajı yayınladılar. DEDAŞ Şanlıurfa İl Müdürü Esin Eroğlu ile DEPSAŞ Şanlıurfa İl Müdürü Şükrü Bereket imzasıyla yayınlanan kutlama mesajında, ‘’Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde büyük mücadeleler neticesinde kazanılan milli mücadelenin Cumhuriyet ile taçlandırılışının 91. yıl dönümüne ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz” ifadesi yer aldı.

DEDAŞ Şanlıurfa İl Müdürü Esin Eroğlu’nun mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Barış ve kardeşliğin sesini daha da yükseldiği bugünlerde, Cumhuriyetimiz daima hatırlanacaktır. Cumhuriyet eşitlik, özgürlük ve uygarlıktır. Kurtuluş savaşı sonrasında, Atatürk’ün önderliğinde büyük Türk milletinin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Türk milleti için en uygun yönetim şekli olan Cumhuriyetimizi, tüm değerleriyle sonsuza değin yaşatmak hepimizin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur.”

DEPSAŞ Şanlıurfa İl Müdürü Şükrü Bereket ise kutlamasında, “Millet olarak büyük bir zafere ulaştırdığımız milli mücadelemizin 91. yıl dönümünü kutluyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, başta büyük önder Atatürk olmak üzere, ülkemiz ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını veren tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükran duygularımı sunuyorum” dedi.