Sevilen şairlerden Hikmet Anıl Öztekin, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’daki Piazza AVM’lerde hayranlarıyla buluşacak.

2014 yılının en çok satan şiir kitapları arasında bulunan “Elif Gibi Sevmek”in yazarı Hikmet Anıl Öztekin, Ada Müzik-Kitap işbirliği ile Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’da gerçekleştirilecek imza günü gerçekleştirecek. İlk kitabındaki şiirlerin devamı olarak “Elif Gibi Sevmek 2- Aşk-ı Tevekkül”ü de yazan Hikmet Anıl Öztekin, 30 Kasım Pazar günü saat 13.00’te Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde okurlarıyla bir araya gelecek.

Allah ve Peygamber sevgisini tasavvufi yorumla dizelere döken Öztekin, okurlarını imza gününe şu dizelerle davet etti. Öztekin, “Kimse duymasın, bilmesin diye sessiz ağlıyor insan bazen. Gece yarısı kimseyi uyandırmadan yağan o yağmur gibi. Kimse bilmez yağıp geçmiştir. Sabah kalkıp pencerenizi açtığınızda içeri giren o tatlı soğuk esinti ve kokudan anlarsınız yağmurun yağdığını. Bu kitabı okurken de alacağınız esintiyle, ‘Bir Elif yağmuru yağmış bir Adamın yüreğine’ diyeceksiniz” dedi.

Öte yandan ilk kitabındaki duygu yoğunluğu ikinci kitapta da hissedilen Öztekin dizelerinde sevme, sevilme, gönül gözüyle görebilme, saygı ve hoşgörü konularında mesajlar ile hayata dair öğütler de yer alıyor.