Şanlıurfa’da Karaköprü ilçe belediyesi tarafından geliştirilen ‘Kentimizi Sevelim Yaşatalım’ projesi kapsamında muhtarlarla 2. istişare toplantısı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu’nun önderliğinde gerçekleşti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu ve Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, ‘Kentimizi Sevelim Yaşatalım’ projesi kapsamında ilçeye bağlı olan mahalle muhtarları ile kahvaltıda buluşarak istişare toplantısı düzenledi. Karaköprü Belediyesi Kültür Merkezi Salonunda düzenlenen 2. istişare toplantısına, Milletvekili Uslu, Başkan Çiftçi’nin yanı sıra ilçeye bağlı mahallelerin muhtarları katıldı. Toplantıda konuşan Çiftçi, “Toplam ilçemizde 99 mahallemiz var. Tüm mahallelerimize taziye evi sözümüz var. İlk aşamada programa aldığımız ve bugüne kadar 11 mahallemizin taziye evi ihale işlemlerini bitirdik. Önümüzde ki ay yer tespiti ile birlikte inşaatları başlayacak. Taşımalı eğitim yapılan 11 mahallemizde gençlerimiz için spor sahalarının ihale ve proje işlemleri bitirildi. 15-20 gün içerisinde kırsal mahallelerimize semt sahaları kazandıracağız. Diğer mahallelerimizde de yol ve park çalışmalarımız devam ediyor. Muhtarlarımız bizim kanaat önderlerimizdir. Kırsaldaki temsilcilerimizdir. Muhtarlarımızı önemsiyoruz” dedi. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu ise muhtarların toplumun en organik temsilcileri olduğunu kaydetti. Muhtarlara teşekkür eden Uslu, “Siyasetin özü karşılıklı bir birini anlamaktır. Bana göre muhtarlar toplumun en organik temsilcileridir. Bir muhtarımızın talebi olabilir. Bizim de onlardan talebimiz olabilir. Bizde onlara talep getirebiliriz. Onun için burada varız. Var oluş sebebimiz bu” diye konuştu.

Konuşmaların ardından mahalle muhtarları sorunlarını ve önerilerini dinleyen Uslu muhtarlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.