AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, Afrin’de süren Zeytin Dalı Harekatında yaralanan gazileri tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yılmaztekin, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (GEAH) tedavi gören Afrin gazilerini tek tek ziyaret etti. Akçakaleli hemşehrisi üsteğmen İsmail Tokmak, Afyonkarahisarlı İstihkam Uzman Çavuş Ömer Güneş, Niğdeli İstihkam Uzman Onbaşı Kamil Yıldırım ve Ispartalı Piyade Uzman Çavuş Mehmet Günay’a geçmiş olsun dileklerini iletip moral veren Yılmaztekin, gazilerin sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı.

Yılmaztekin’i duygulandıran sözler

Ziyaret sonrası duygularını dile getiren Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, “Yaralandığına değil arkadaşlarını yalnız bıraktıklarına üzülen vatan evlatlarına sahibiz. Ziyaretlerimde onların duygu yüklü konuşmalarından gurur duydum. Allah Mehmetçiklerimizi korusun, yar ve yardımcıları olsun” dedi. Hastanede tedavi gören Mehmetçiklerin sözlerini sosyal medya hesabından paylaşan Milletvekili Yılmaztekin, “Vatanın bir karış toprağını bile vermemek için ant içmiş tüm yiğitlerimiz gibi İstihkam Uzman Çavuş Ömer Güneş teröristlere Afrin’i mezar etmek için gün sayıyor. İstihkam Uzman Onbaşı Kamil Yıldırım öylesine bir yiğit ki, yaralandığına değil, arkadaşlarını yalnız bıraktığına üzülüyor. Teröristlere mesajı en anlamlısından, ‘Eceliniz olmak için yine geleceğim, bekleyin’ diyor. Piyade Uzman Çavuş Mehmet Günay’in gözlerindeki cesaret ve mücadele azmi, değil teröristleri bütün dünyayı korkutacak cinsten” ifadelerine yer verdi.