Çocukların eğlenirken öğrenmelerini ve grup halinde çalışarak sosyal yönlerinin gelişmesini amaçlayan Çocuk Atölyesi, Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde küçük konuklarını ağırlamayı sürdürüyor.

Çocukların el becerilerini geliştirerek içlerindeki sanatçı yönü ortaya çıkartmaya yönelik faaliyetlerin sürdüğü Çocuk Atölyesi’nde bu kez konu “Süslü yumurtalar” oldu. Süslü Yumurtalar Atölyesi’nde çocuklar, uzman eğitmenlerin gözetiminde, kendilerine verilen materyalleri kullanarak birbirinden renkli yumurtalar yaptı. Piazza’nın küçük konukları, süslü yumurtaları yapmak için tüm dikkatlerini keyifli çalışmalarının üzerine yoğunlaştırdı. Çocuklar faaliyetlerini sürdürürken aileleri ise onları izleyip fotoğraflayarak bu eğlenceli anları kayıt altına aldı

Çocuk Atölyesi devam ediyor. Şanlıurfa Piazza AVM’deki Çocuk Atölyesi, faaliyetlerini 13 Aralık’ta “Ahşap Kutu Boyama”, 14 Aralık’ta “Kolye Yapımı ”, 20 Aralık’ta “Robot Yüzler”, 21 Aralık’ta “T-Shirt Boyama”, 27 Aralık’ta “Tabaktan Akvaryum Yapımı”, 28 Aralık’ta ise “Kum Boyama” atölyeleriyle sürdürecek. Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi ziyaretçilerinin çocuklarının ücretsiz olarak katıldıkları atölyeler, 16.00-18.00 saatleri arasında faaliyet gösteriyor. Çocukların etkinlikler sırasında kullanacakları malzemeler Piazza AVM yönetimince karşılanıyor.