Çocukların el becerilerini geliştirmek ve hayal güçlerini sanatsal faaliyetlere dönüştürerek eğlenirken öğrenmelerini de sağlamak amacıyla Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde açılan Çocuk Atölyeleri, birbirinden farklı etkinliklerle sürüyor.

Çalışmalar esnasında aynı zamanda yaşıtlarıyla sosyalleşen ve içlerindeki sanatçı kişiliği de ortaya çıkaran minikler, Piazza Çocuk Kulübü atölyelerinde mutlu saatler geçiriyor.

DERSLER ÖĞRETİCİ VE EĞLENCELİ

Daha önce Kurabiye, Süslü Yumurtalar, Maske, Ahşap Boyama gibi çok farklı ve eğlenceli konularda açılan atölyelere katılan çocuklar, bu kez de “Robot Yüzler Atölyesi”nde hünerlerini sergiledi. Şanlıurfa Piazza AVM’nin küçük misafirleri, hayallerindeki birbirinden değişik yüzleri kağıtlara aktardılar. Uzman eğitmenlerin gözetiminde portre çalışması yapan çocuklar, zamanın nasıl geçtiğinin farkında bile olmadılar. Çocukların, büyük bir dikkatle yaratıcı faaliyet sürdürmesi, onları olduğu kadar kendilerini izleyen anne-babalarını da mutlu etti.

ÜCRETSİZ KATILIYORLAR

Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi ziyaretçilerinin çocuklarının ücretsiz olarak katıldıkları atölyeler, hafta sonları 16.00-18.00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor. Çocukların etkinlikler sırasında kullanacakları malzemelerin Piazza AVM yönetimince karşılandığı Çocuk Atölyeleri, faaliyetlerini 27 Aralık’ta “Tabaktan Akvaryum Yapımı”, 28 Aralık’ta ise “Kum Boyama” atölyeleriyle sürdürecek.