Şanlıurfa Amatör Ligi’nde Siverek Belediye Spor ile Siverek Gücü karşı karşıya geldi. Mücadeleyi konuk ekip Siverek Gücü 2-1 kazandı.

Firkan Tüysüz Şehir Stadyumu’nda saat 13.00’te başlayan yerel derbide gülen taraf Siverek Gücü oldu. Yağan yağmur ile kötü olan saha zeminine rağmen maç tempolu başladı. İki takım kontrollü oynarken, 13. dakikada Siverek Belediye Spor’un kazandığı penaltıyı İbrahim Kaldan gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi. Çekişmeli geçen karşılaşmanın 25. dakikasında Siverek Belediye Spor kaptanı Mithat gördüğü kırmızı kart ile oyundan atıldı. 10 kişi kalan Siverek Belediye Spor’a karşı daha istekli futbol oynayan Siverek Gücü 35. dakikada Veysel’in frikik golüyle durumu 1-1 yaptı. Ataklarını sıklaştıran Siverek Gücü 40. dakikada kazandığı penaltıyı Veysel ile gole çevirerek hem kendisinin hem de takımının ikinci golünü atarak takımını 2-1 öne geçirdi.

Maçın ikinci yarısında iki takım da kontrollü bir futbol oynadı. 80. dakikasında Siverek Gücü futbolcusu Mehmet Ceylan kırmızı kart gördü. Maçın ikinci yarısında başka gol çıkmayınca Siverek Gücü derbide 2-1 kazandı ve grupta puanını 13’e çıkararak 3. sıraya yükseldi.