Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Araştırma Bölümü öğrencileri, Tantana İlk ve Ortaokulu öğrencilerine kitap, çanta, oyuncak, kıyafet, kırtasiye malzemeleri yardımında bulundular.

Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Araştırma Bölümü öğrencileri, bölümün Sosyal Sorumluluk Projeleri dersi kapsamında çocuklara çanta, oyuncak, kıyafet, kırtasiye malzemeleri ve fidan yardımında bulundular.

Harran Üniversitesi’nde eğitim gören öğrenciler ile birlikte yardım kampanyasına katılan Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ve Harran Kaymakamı Muhammet Selami Yazıcı, üniversiteli öğrencilere gerçekleştirdikleri yardımlardan dolayı teşekkür etti. Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Araştırma Görevlisi Fatma Öcal Kara yapmış, öğrencilerin bir flüt ile mutlu olacaklarını düşünerek yola çıktıklarını ve yapılan yardımların içerisine öğrencilere ağız ve diş sağlığını alışkanlığını kazandırmak için diş fırçası ve diş macunu kattıklarını ifade etti. Etkinlik sonunda üniversite öğrencileri ile Harranlı öğrenciler ile birlikte halay çekti.