Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde asfalt, stabilize yol ve parke taşı döşeme çalışmalarına son sürat devam ediliyor. Kötü hava şartlarına rağmen vatandaşların sıkıntılarını gidermeye çalışan ekipler, kırsal kesimdeki çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Yenice ve Keçikıran mahallelerinde yol onarım çalışmalarını sürdüren Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bozulan yolların yerine parke taşı döşüyor. İki mahallede yapılan bu çalışmaların en kısa sürede tamamlanması planlanıyor. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen bu çalışmalar neticesinde yaklaşık 50 bin metrekare yol ve parke taşı döşeme işlemi yapıldı. Kötü hava şartlarına rağmen çalışmaların aralıksız devam ettiği bölgelerde vatandaşların mağdur edilmemesi noktasında hızlı bir şekilde yapılan işler bitirilmeye çalışıyor.

Yenice ve Keçikıran Mahallesi sakinleri, Eyyübiye Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları memnuniyetle karşıladı. Sabahın erken saatlerinden itibaren yol yapım çalışmalarına başlayan ekiplerin olumsuz hava şartlarına rağmen çalışmaları vatandaşların takdirini topladı. Bölge sakinleri ise Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri de çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirttiler.