Amerika Yunanistan’a yığınak yapıyor neden acaba? Yunanistan’ı çok mu seviyor. Hayır efendim öyle değil gelin bir kritik yapalım. Rusya ne yunanın ne de Amerika’nın Türkiye’ye saldırmasını istemez. Öyle bir şey olursa ki olmasın. Rusya önündeki kum torbalarını kaybetmiş olur. Bu kum torbası da Türkiye’den başkası değil. Böyle düşünmekten başkada çaremiz yok zaten. Yunanistan durup dururken bize saldırma planları yapsa da bu öyle kolay görünmüyor. Karşısına Rusya’yı alacağını biliyor. Onun için arkasına Amerika’yı almayı düşünüyor.

Şu anda herkes beklemede peki neyi bekliyorlar. Rusya’nın Ukrayna’ya saldırmasını bekliyorlar. Planlarını bir bir devreye koyan kurnaz bir Amerika var karşımızda, Altını çiziyorum yunan tek başına gık bile diyemez zaten. Eğer Rusya Ukrayna’ya saldırırsa bu zaaftan faydalanmak isteyen Amerika çok sevdiği yunanı Türkiye’nin üstüne salmaya hazır aç kurtlar gibi bekleyen çakallarda öyle. Suriye’de ve yonan adalarında yığınak sadece Türkiye için değil aynı zamanda Rusya’yı da ilgilendiren bir konu. Yani bir kıvılcım tüm dünyanın top yekûn savaşması demek. Ukrayna’yı kışkırtıp arkanızdayız diyen  Avrupa ülkeleri ve Amerika aslında darbelerle yıkamadığı  Türki’yi Ekonomiyle ve savaşla tehditle yıkmaya çalışmaktadır. Tüm kollarını ahtapot gibi çalıştırmakta hatta içimize de nifak sokmaktadır. Peki Türkiye ne yapıyor bütün bu olanlar karşısında eli kolu bağlımı? Hayır çeşitli alternatifler denediklerine eminim. Ukrayna ile Rusya arasında arabuluculuk yapmaya devam ediyor. Tez zamanda Muaffak olması dileğimle.

Peki gelelim bir başka konuya dolar nasıl düşer sorusunun cevabını dilimin döndüğünce anlatayım. Dediklerini yaparsak hemen düşer ne demişler bir bakalım. Libya’dan çıkın, Akdeniz antlaşmasını fes edin ,Suriye’den çıkın, yunan kara sularının 12 mile çıkarılmasına izin verin, PKK’ya özerklik verin, fetöcüleri bırakın, Kıbrıs’ı Yunanistan’ın yönetimine bırakın. Rusya ile antlaşmalar yapmayın, S400’leri aktif etmeyin, SİHA, İHA gibi silah üretmeyin, Akdeniz’den çıkın Karadeniz’de petrol aramayın, Hatta kendi aranızda Türkçe konuşmayın. Birde kendi kendimize Türk mallarına zam yapıyoruz adamların ekmeğine yağ sürmek bu olsa gerek.

Uyan Türkiye’m uyan şunu bilmiyorlar ki Türk milleti canını verir ama vatanını vermez. Atatürk’ün gençliğe hitabesini bir daha okuyun. Bu millet yoktan var olmuş bir millet. Bizim Birliğimiz geleceğimizdir. Buda kanımızda mevcuttur....