Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 8. Grup’ta mücadele eden Siirt Bayanlar Futbol Takımı, Iğdır Bayanlar Futbol Takımı ile oynayacakları maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Takım antrenörü Zeki Eren, geçen hafta konuk ettikleri Batman Bayanlar Futbol Takımı önünde aldıkları 6-0’lık galibiyetin verdiği moralin takımı konsantre ettiğini söyledi. Deplasmanda Iğdır ile oynayacakları karşılaşmada 3 puan almak için mücadele edeceklerini belirten Eren, "Lige mağlubiyetle başladık. Ancak 3. haftada kendi evimizde Batman Bayanlar Futbol Takımı önünde iyi bir mücadele sergileyerek maçı 6-0 kazanmamız kötü gidişatı tersine çevirdi. Şu an kadromuzda sakat ve cezalı futbolcumuz yok. Bu noktada haftada 3 gün olan antrenman sayımızı 4’e çıkartarak hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Kalan maçlarımızı kazanarak şampiyon olmayı umut ediyoruz" dedi.

Siirt’te ilk kez geçen yıl bayanlardan bir futbol takımını kurarak profesyonel olarak liglere katıldıklarını aktaran Eren, "Bu, aynı zamanda Siirt’te kızların futbola olan bakış açısını değiştirerek, futbola olan ilgilerini de artırdı" diye konuştu.

Siirt Bayanlar Futbol Takımı grupta, 3 puanla 4. sırada bulunuyor.