Karaman’ın 3. Ligde temsil eden Karaman Belediyespor Taraftarlar Grubu Takıma destek amacı ile SMS Kampanyası başlattılar.

Tüm Telefon Operatörlerinden 1070’e ‘KARAMAN’ yazıp mesaj atarak 10 TL Karaman Belediyespor’a destek olacak.

3 GSM Operatöründen de 1070’e ‘KARAMAN’ yazarak 10 TL Karaman Belediyespor’a destek verilmiş olacak.

Kampanya bugün itibarı ile başladığı ve Kampanya ile ilgili Karamanoğlulları Taraftarlar Grubu ve Kulüp Yönetimi de destek ve kampanyanın duyurulması konusunda çalışmalar yürütüyorlar.

Kampnyanın başlangıcını Karaman Valisi Alpaslan Işık ile yapılacağını belirten Kulüp Yönetimi, tüm Karaman halkı ve spora gönül verenler ile STK’ların ve İşadamlarının bu kampanyaya destek vereceklerine inandıklarını belirttiler.

Kampanya’ya Karaman dışındaki Karamanlılar Dernekleri ve Vakıflar ile Yurtdışındaki hemşehrilerimizinden de büyük bir destek vermeleri bekleniyor.

KARAMAN BELEDİYESPOR SMS KAMPANYASI BAŞLANGICI VALİ IŞIK’TAN

Karaman Belediyespor Taraftarlar Grubu tarafından başlatılan ve Kulüp Yönetimi tarafından da tanıtım ve destek çalışmaları yoğun bir çalışma ile sürdürülürken, Kampanyanın başlangıcı Karaman Valisi Sayın Alpaslan Işık tarafından yapıldı.

Kulüp Yönetiminin Kampanya ile ilgili ziyaret ettiği Vali Alpaslan Işık, ilk SMS’i atarak kampanyayı başlatırken, yapılan kampanyaya tüm Karaman halkının sahip çıkmasını beklediğini ve takıma destek vermelerini beklediğini belirtti.

Vali Işık Cep telefonundan ilk SMS’i çekerek kampanyayı başlatırken, kampanya Karamam Basını tarafından da sahiplenilerek gazete ve İnternet Sitelerinde de yayımlanmaya başladı.

Karaman Belediyespor Yönetimi tüm Karamanlıları SMS Kampanyasına destek olmaya davet ederken tüm Operatörlerden 1070’e Karaman yazarak atılacak mesajlar ile Takımımıza 10 TL destek verilmiş olacağını belirttiler.