Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, halk gününde vatandaşların istek ve şikayetlerini dinledi.

Sinop Valiliği tarafından ayda iki kez düzenlenen halk günü toplantısı valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi. Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger’in katılımıyla yapılan toplantıda İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, İl Sağlık, Türkiye İş Kurumu, İl Basın ve Halkla İlişkiler, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri hazır bulundu.

Toplantıya katılan vatandaşların eğitim, sağlık, sosyal yardım ve çeşitli konulardaki problemlerini tek tek dinleyen Vali Yavuz Selim Köşger, sorun ve talepleri kaydettirerek çözüme yönelik gerekli çalışmaların yapılması için ilgili kurum müdürlerine talimatlarını verdi.

BİLARDO FEDERASYONU BAŞKANI ZİYARET ETTİ

Öte yandan, Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger’e teşekkür ziyaretinde bulundu. 24-26 Ekim tarihlerinde Sinop’ta gerçekleştirilen Dünya 3. Bant Bayanlar Bilardo Şampiyonası’nda vermiş olduğu destek ve katkıdan dolayı teşekkür ziyaretinde bulunduklarını belirten Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger’e bir plaket takdim etti ve bilardo ıskatası hediye etti. Valilik makamında gerçekleşen ziyarete Türkiye Bilardo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Karakurt da katıldı.