Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Öznur Çalık, Şırnak’taki ziyaretlerini tamamladıktan sonra Cizre ilçesine geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Öznur Çalık, Şırnak’taki programını tamamladıktan sonra Cizre’de AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret edip, partililerle bir araya geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık ve beraberindekileri AK Parti Cizre İlçe Başkanı Bedirhan Şık ve partililer karşıladı. Çalık kendisini karşılayan vatandaşlarla tek tek tokalaşıp, sohbet etti. Çalık’ın ziyareti esnasında Cizreli gençler Çalık’a Cizrespor atkısı hediye edip, Cizrespor ile Göztepe arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçına davet etti. Gençlerin bu daveti üzerine Çalık, "Gönlüm bugün Cizrespor’dan yana. Ben bugün Cizresporluyum. Umarım Cizrespor Göztepe’yi yener ve grup maçlarına katılır" dedi.

Çalık, Cizre ilçe teşkilatında partililer ve vatandaşlarla birlikte yarım saatlik bir toplantı yaptı. Toplantının sonunda AK Parti İlçe Başkanı Bedirhan Şık ve parti yöneticilerinden Çalık’a değişik hediyeler takdim edildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık ve beraberindekiler Batman’daki programa katılmak için Cizre’den ayrıldı.