Şırnak Belediye Başkanı Turan Bedirhanoğlu, şehrin inşasında yer alan firma yetkilileri ile bir araya gelerek, çalışmalarda gelinen son aşamayı görüştü.

Şırnak Belediye Başkanı Turan Bedirhanoğlu, Şırnak’ta yapımına devam edilen 5 bin 600 konut, bin iş yeri ve çok sayıda cami ile taziye evlerinde gelinen aşamayı değerlendirmek üzere, çevre ve şehircilik il müdürlüğü yetkilileri ve firma yöneticileri ile bir araya geldi. Başkan Bedirhanoğlu, devam eden çalışmalara ilişkin bilgi alırken, yine konutların tamamlandığı noktaların alt ve üst yapı ile çevre düzenlemesine yönelik projelere ilişkin çeşitli istişarelerde bulundu.

Yeni yatırımlarla kenti bölgenin cazibe merkezine dönüştürecek projelerin de masaya yatırıldığı toplantıda, inşasına başlanan binlerce konut, ibadet yerleri ve sosyal alan projelerinin tamamlanması için çalışmalara hız verilmesi kararlaştırıldı. Şehrin yeniden inşasına yönelik yoğun çalışmaların devam ettiği Şırnak kent merkezinde, yapımına başlanan konutların birçoğunun tamamlanma aşamasına gelirken, konutların bir bir yükselmeye başlamasıyla şehrin çehresi de değişmeye başladı.