Eğitim-Sen Cizre Temsilciliği, ilçe merkez ve köylerde görev yapan üyeleri için yemekli ve müzikli bir dayanışma ve kaynaşma gecesi düzenledi.

Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası(Eğitim-Sen) Cizre Temsilciliği, sendika üyelerini düzenlediği dayanışma ve kaynaşma gecesinde bir araya getirdi.

Cizre Eğitim Sen Temsilciliğinin Öğretmen Evinde düzenlediği gecede, Öğretmenler canlı Müzik eşliğinde eğlenip halay çekip doyasıya eğlenirken, diğer davetliler ise oturdukları yerden müziğe tempo tuttular.

Düzenlenen gecede gazetecilere açıklama yapan Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası(Eğitim-Sen) Cizre Temsilcisi Osman Tetik, "Geceyi uzun süredir düzenlemeyi düşünüyorduk fakat açıkçası Ortadoğu ve ülkemizdeki gelişmeler özellikle Kobani’deki ve Şengal’deki acı olaylar bu gecenin düzenlenmesini geciktirdi. Geceyi düzenlememizdeki amacımız üyelerimiz arasındaki birlikteliği, dayanışmayı ve beraberliği güçlendirmektir. Bununla beraber milli eğitim şurasında ve ülke gündeminde meydana gelen bazı olaylarla ilgili üyeleri bilgilendirdik" dedi

Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası(Eğitim-Sen) Cizre Temsilciliğinin düzenlediği gece,slayt gösterimi ve canlı müzik eşliğinde devam etti.