PTT Genel Müdürlüğü’nün geçtiğimiz yıldan itibaren ülke çapında tüm Pttmatik şubelerinde başlattığı gram altın satışlarında Şırnak PTT Başmüdürlüğü’nün, Türkiye çapında ikinci olduğu belirtildi.

Şırnak PTT Başmüdürlüğü’nde bu başarıyı onere etmek ve çalışmaları yerinde görmek için Şırnak’a gelen İstanbul Altın Rafinerisi (İAR) Satış Müdürü Besim Nişli, ilgili personelleri altınla ödüllendirdi. PTT Genel Müdürlüğü ile yaptıkları anlaşma gereği altın satışlarının istenilen seviye ulaştığını belirten İAR Satış Müdürü Besim Nişli “Altın satışımızın başlamasından itibaren halktan talepler gelmektedir. Bu talepler doğrultusunda Şırnak’ın ikinci olması bizi çok memnun etmiştir. Bu başarıyı yerinde görmek ve personelimizi tebrik etmek için Şırnak’a geldik” dedi. Nişli, ayrıca Pttmatik şubelerinde çeyrek, yarım ve tam altın satışlarının yapıldığını altınların 24 ayar değerde olduğunu belirtti.

Şırnak PTT Başmüdürü A. Kadir Karaboğa da Pttmatiklerde altın, piyongo bileti, kargo, pttcelvs hizmetlerinin aksamadan devam ettiğini belirterek "Şırnak şubesinin personelleri olağanüstü çaba sarf ederek bu başarıyı ekip çalışmasıyla gerçekleşmiş bulunuyor. Çalışma ve başarı ekip ruhu ile kazanılır. Personellerimle Türkiye ikincisi olduğumuz için mutluyuz’’ ifadelerini kullandı.

Daha sonra İAR Müdürü Nişli, Başmüdür Karaboğa ile PTT Merkez Müdürü Tarkan Birlik ve otomosyon memuru Remzi Tatar’ı başarılarından dolayı altınla ödüllendirdi.