Şırnak PTT Baş Müdürlüğü sisteme koyduğu kurumsal ve kişisel pul hizmetiyle pul değerine yeni bir boyut kazandırıyor.

Şırnak PTT Baş Müdürü Abdulkadir Karaboğa konu hakkında yaptığı açıklamada, amaçlarının dünya genelinde önemli bir değere sahip olan pulu, vatandaşlara sevdirmek, pul değerine yeni boyut kazandırmak olduğunu belirtti. Kişisel ve Kurumsal pul uygulaması ile Türk pulculuğuna yeni bir heyecan kattıklarını ifade eden Karaboğa, "Uygulamaya koyduğumuz Kişisel ve kurumsal pul uygulaması ile bizimle çalışan kurum veya özel kişilerin kendi belirledikleri logo ve tercihlerini pullara uyguluyoruz. Bu şekilde hem Şırnak ilimizi tanıtma hem de pulculuğa farklı bir boyut getirmeyi amaçladık" dedi.

Karaboğa ayrıca, Şırnak’ın tanıtımına katkı sağlayacakları gerçek ve tüzel kişilerin kişisel pul taleplerini de beklediklerini sözlerine ekledi.

Karaboğa ve PTT Merkez Müdürü Tarkan Birlik daha, Şırnak Belediyesi ve Sanayi Ticaret İl Müdürlüğü için hazırlanan özel logolu pulları kendilerine teslim etti. Şırnak Belediye Başkanı Serhat Kadırhan, hazırlanan belediye logolu pullardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Belediye olarak zaten mektup ve emtialarımızı PTT’ye gönderiyorduk. Artık kendi logolu pullarımızı oturduğumuz yerden yapıştırıp PTT’de zaman kaybı yaşamadan sadece teslim etme olanağı yaşayacağız. Çok güzel bir uygulama pulların belediyemizi temsil etmesi daha güzel oldu hem ilimizin katkısı olması ayrı bir anlam taşıyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Şırnak Sanayi Ticaret Odası İl Başkanlığı adına tüzel pulları teslim alan genel sekreter Cihat Sakın da, pul uygulamasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.