AK Parti Koyulhisar İlçe Başkanlığı 5’inci Olağan Kongresi’nde mevcut ilçe başkanı Tevfik Tepe, 86 delegenin oyunu alarak güven tazeledi.

AK Parti Koyulhisar İlçe Başkanlığı 5’inci Olağan Kongresi Sivas Milletvekilleri Hilmi Bilgin, Ali Turan, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, İl Başkanı Ziya Şahin’in katılımı ile gerçekleşti.

Kongrede konuşan AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan, AK Parti döneminde yapılan çalışmalardan bahsederek, “ Bugüne kadar Koyulhisar’a çok hizmet yapıldı bundan sonra yapılmayacak anlamına gelmez. Koyulhisar’a yapılacak her hizmette ilçe başkanımızla birlikte geldiğiniz zaman başımızın üstünde yeriniz var. A partisinden, b partisinden olmanız bizi ilgilendirmiyor Koyulhisar’da yapılan hizmetler Koyulhisar’da kalacak.” dedi.

Milletvekili Hilmi Bilgin ise, “Partimiz olarak 13’üncü yılımızı doldurduk bu 12 yılımızı iktidar olarak millete hizmet etme yolunda gece gündüz demeden çalışarak geçirdik. AK Parti bir millet hareketidir AK Parti’nin kendisi milletin kendisidir milletin iktidara yansımasıdır. İlçe başkanımıza ve yönetim kuruluna hizmet yolunda başarılar dilerim” diye konuştu.

AK Parti Koyulhisar İlçe Başkanı Tevfik Tepe ise, “Kongrelerimizin ana teması olan birlik içerisinde yeni Türkiye yolunda hep beraber yürümeye devam edeceğiz. Halka hizmetin hakka hizmet olduğu bilinci ile tüm samimiyetimizle hizmet etmeye ve bu kutsal davaya sahip çıkacağız. Dünya Müslümanlarının ve mazlumlarının umudu olan partimizde hizmet etmekle gurur duyuyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle bu önemli günümüzde bizleri yalnız bırakmayan siz değerli katılımcılara teşkilatım adına teşekkür eder 5’incisini yapmakta olduğumuz olağan ilçe kongremizin partimize, ilçemize, ilimize, ülkemize hayırlar getirmesini dilerim.” şeklinde konuştu.

Yapılan oylamada mevcut başkan Tevfik Tepe, 86 delegenin oyunu alarak güven tazeledi.