AK Parti Sivas İl Başkanlığı Kasım ayı danışma meclisi toplantısı Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Danışma meclisine, AK Parti Sivas Milletvekilleri Ali Turan, Hilmi Bilgin, Belediye Başkanı Sami Aydın, İl Başkanı Ziya Şahin, İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu’nun yanı sıra partililer katıldı.

Danışma meclisinin açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Ziya Şahin, Kasım ayında yapılan faaliyetleri anlattı. İlçe kongrelerinin de devam ettiğini belirten Şahin,14 Aralık’ta kongre sürecini tamamlanacağını söyledi.

Belediye Başkanı Sami Aydın ise ,” Bugüne kadar kongrelerimizin gayet iyi bir şekilde yürüdüğünü, gittiğini görüyoruz. Bunu önemsiyoruz, çünkü kısa bir sürede yeni bir seçime gireceğiz ve bu seçim diğer seçimlerden biraz daha farklı olacak. Bu bakımdan birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek, bu süreci tamamlamak çok önemli.’’dedi.

AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan ise; Kongreler sonrası birlik içinde Sivas’ın her yerinde güzel işler yapılacağını belirtti.

Sivas’ta yapılan hizmetlere değinen AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin ise, “. Yerelde Sivas’ımıza genelde de Türkiye’ye yapılan yatırımlar ortada Sivas’a hızlı tren geldiyse buda yine gün güzü gibi ortada. Diğer taraftan bugün devam eden bizim projelerimiz var biliyorsunuz. 25 bin kişilik bir stat yapılıyor. 657 yataklı hastanemiz devam ediyor, en kısa zamanda et balık kurumu en kısa zamanda hayata geçecek. Turizme önem vermemiz gerekiyordu. Yıldız Dağı’na kayak tesisini hayata geçirmek için özel idareyle bunu yapıyoruz.’’ifadelerini kullandı.