Sivas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli kaynaşma gecesinde bir araya geldi.

Zabıta Müdürlüğü personelleri, Saklı Bahçe Parkı’ndaki moral gecesinde bir araya geldi. Eski ve yeni personelin kaynaşması hedeflenen geceye Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ve eşi Yurdagül Aydın, Belediye Başkan Yardımcıları Abdurrahim Ceyhan, Naci Süha, Özbelsan Genel Müdürü Şaban Kaya ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Programın açış konuşmasını yapan Zabıta Müdürü Zekeriya Kayalı, “Teşkilatımız başta belediye başkanımız olmak üzere başkan yardımcılarımız ve değerli personelimizle önemli bir ailedir. Amacımız, birbirini seven, birbirinin derdi ile dertlenen, saygı ve sevgi içerisinde şehre hizmet etmeyi benimseyen bir birim haline gelebilmektir.” dedi.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ise, “Zaman zaman vatandaşla sıkıntı yaşadığınızı biliyorum aynı zamanda vatandaşa güler yüzünüzü, samimiyetinizi ve hoşgörülü davranışınızı gösterdiğiniz zaman vatandaştan aynı karşılığı aldığınızı da biliyorum. Biz vatandaşların içinden çıkmış, belli sorumluluklar almış ve bu sorumluluğun gereğini yapan insanlarız. Ama bunu yaparken vatandaş odaklı çalışma yaptığımızı da bir araya geldiğimizde halkımıza anlatıyoruz” diye konuştu.