Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Mehmet Atalay, Vali Alim Barut’u makamında ziyaret etti.

Çeşitli ziyaret ve programlara katılmak üzere Sivas’a gelen Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Vali Barut’u ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Barut, ‘‘Türkiye’de Basın İlan Kurumu’nun medya konusundaki kapsayıcı tavrı ve özellikle mahalli basın konusundaki çalışmaları semeresini verdi. Gazeteler daha doygun, mizansen ve görsellik açısından daha düzgün çıkmaktadır. Yerel basınla, Basın İlan Kurumu’nun ilişkileri hem ilimiz hem de ğlkemiz açısından bir kazançtır.’’ dedi.

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay ise “Anadolu’nun vazgeçilmez en önemli şehirlerinden Sivas’ta şube açıldıktan sonra çok ciddi değişimler oldu. Basın mensubu arkadaşlarımız, gazete sahiplerimiz, çalışanlarımız bir karar verdiler; Geleceğin Türkiyesi’nin ve Sivas’ın inşasında, İstanbul’daki Sivaslıların sesi soluğu olmasında, Türkiye geneline dağılan Sivaslılarla memleket arasında bağlantı kurmasında büyük rol oynayacaklar.’’ diye konuştu.

Ziyarette Basın İlan Kurumu Sivas Şube Müdürü Mustafa Yüksel ve Anadolu Basın Birliği Sivas Şube Başkanı Kemal Çağlayan da yer aldı.