Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Milletvekili Malik Ejder Özdemir, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni (SESOB) ziyaret ederek, birlik başkanı Beşir Köksal ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

CHP İl Başkanı Ulaş Karasu ile birlikte SESOB’a nezaket ziyaretinde bulunan Milletvekili Malik Ejder Özdemir, esnaf teşkilatını önemsediğini belirterek, Sivas’a geldikçe teşkilatı ziyaret ettiğini ve esnafın sorunlarını hakkında bilgi aldığını söyledi. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal’ın çalışkan ve işini takip eden bir başkan olduğunu ifade eden Özdemir, Sivas’ta birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, şahsında esnaflar ve sanatkarlara bol kazançlar diledi.

Ziyaretten dolayı memnuniyeti dile getiren SESOB Başkanı Beşir Köksal, esnafların sorunlarının çözümünde milletvekillerinin çok önemli olduğunu belirterek, “Milletvekilimiz Malik Ejder Özdemir, vekil olduğu dönemde sürekli teşkilatımızın sorunlarıyla yakından ilgilenmektedir. Sivas’ımızın sorunlarının çözümü için de gayret göstermektedir. Milletvekillerimizi ve siyasi partilerimizi önemsiyoruz. Mecliste Cumhuriyet Halk Partisi ve Sivas’ı da en güzel şekilde temsil etmiştir. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. “dedi