Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Sekreteri ve İç Anadolu Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Ümit Hakan Cenik, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti.

Gençlere yönelik çeşitli faaliyetlerde bulunan ve Sivas’ta kişisel gelişim üzerine eğitimler veren federasyon temsilcileri, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret ederek, Birlik Başkanı Beşir Köksal ile görüştüler.

Gençlere yönelik farklı çalışmaları olduğunu ifade eden ve İç Anadolu Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Ümit Hakan Cenik, federasyonun çalışmaları hakkında bilgi verdi. Sivas’ta gençlere yönelik çalışmalar yapmak amacıyla burada bulunduklarını söyleyen Cenik, “Federasyon olarak gençlik projeleriyle hizmet vermeye gayret gösteriyoruz. Daha önce madde bağımlılığı projemizi, ihtiyacı olan okullar için kitap toplama kampanyamızı, fidan dikimini gerçekleştirdik. Sivas’ta da eğitimler yapıyoruz. Cumhuriyet Üniversitesi ile işbirliği yaparak gençlere yönelik çalışmalar yapacağız. Esnaf teşkilatının değerli başkanı Beşir Köksal’a da çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SESOB Başkanı Beşir Köksal, esnaf teşkilatının çalışmaları hakkında bilgi verdikten sonra gençlere yönelik güzel çalışmalar yapan, eğitimler veren İç Anadolu Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Ümit Hakan Cenik ve yönetim kuruluna teşekkür etti.