Gazi Osmanpaşa İlkokulu öğrencileri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan’ı ziyaret etti.

Ziyarette, Okul Müdürü Hasan Koçak, okul ve okulun fiziki yapısı ile devam eden ve yapılması planlanan eğitim projeleri hakkında Genel Sekreter Salih Ayhan’a bilgi verdi. Okulun bir takım ihtiyaçları olduğunu da vurgulayan Coşkun, öğrencilerin daha iyi bir eğitim alması ve geleceğe daha güvenle bakması için bu eksiklerin giderilmesinin yerinde olacağına işaret ederek, gerek okul aile birliği ve gerekse de İl Özel İdaresi’nin desteklerini her zaman gördüklerini ifade etti.

Eğitimin her zaman birinci öncelikleri olduğunu belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan ise, “Başarılı, çalışkan ve ahlaklı bir neslin yetişmesi için eğitim altyapısına öncelik vermekteyiz. Eğitimin fiziki altyapısını güçlendirmek için çok önemli projeleri hayata geçiriyoruz. İl Özel İdaresi olarak çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim almaları için çalışıyoruz. Sizlerden gelen talepleri de karşılamaya gayret gösteriyoruz. Okulumuz için imkanlar dahilinde yapılabilecek çalışmalara yardımcı olacağız” şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda Ayhan günün anısına Okul Müdürü Hasan Koçak’a Divriği Ulu Camii tablosunu, öğrencilere ise Ömer Seyfettin’in hikayelerini hediye etti.