Sivas’ın Gürün ilçesinde 88 yaşındaki bir hasta genel anestezi almadan rejyonel anestezi yöntemi ile sol kasık fıtığı ameliyatı oldu.

Gürün Devlet Hastane’sinde M. B. isimli 88 yaşındaki bir hasta genel anestezi almadan rejyonel anestezi yöntemi ile sol kasık fıtığı ameliyatı oldu. Doktorlar tarafından yaş grubundan dolayı riskli bir ameliyat olduğu belirtilen hastanın operasyonu başarılı bir şekilde gerçekleştirilerek hasta kısa sürede taburcu edildi.

Hastane Başhekimi Doktor Muzaffer Kayacı Gürün halkına en iyi sağlık hizmeti sunmak için gece gündüz çalıştıklarını, halkın güvenli bir şekilde ameliyat olmaları ve diğer tedavi hizmetlerinden faydalanması için gerekli tıbbi donanım sağlık personelinin bulunduğunu belirtti.

Ameliyatı gerçekleştiren doktorlardan Genel Cerrahi Uzmanı Operatör Doktor Ahmet Murat Koyuncu ve Anestezi Uzmanı Doktor Engin Haftacı’ya başarılarından dolayı teşekkür eden Başhekim Kayacı ameliyathanenin yeniden revize edildiğini tüm eksiklerin giderildiğini, her türlü ameliyatın yapılabilecek fiziki şartlarının yeterli düzeyde olduğunu belirtti.