Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Baro Başkanlığı seçiminde güven tazeleyen Muharrem Eliş’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Aydın,”Baro başkanımızı ve yönetimini güven tazelemelerinden dolayı kutluyorum. Olaysız bir şekilde, barış içerisinde tamamlanan seçimler için avukatlarımızı da kutluyorum. Sivas’a yakışır güzel bir seçim oldu. Muharrem Bey iki yıldır bu görevi yürüten bir arkadaşımız, sadece avukatlarımızın sorunları ile değil Sivas’ın sorunları ile de ilgilenen bir arkadaşımızdır. Avukat camiasında bu olay kabul görmüş olmalı ki karşısına aday çıkmadı. Biz 6 aylık görev sürecinde uyumlu bir çalışmaya imza attık, bu sürecin devam edecek olması da bizleri mutlu ediyor. Sivas’ın birliğe, beraberliğe ve huzura ihtiyacı var. Biz Sivas’ta hangi görüşten, hangi etnik yapıdan olursa olsun her zaman Sivas’ın menfaatini her şeyin önüne koyabilmeliyiz, bu anlayışla hareket etmeliyiz” dedi.

Baro Başkanı Muharrem Eliş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Barolar Genel Kurulu neticesinde avukat arkadaşlarımızın desteği ile görevimize devam ediyoruz. Bu süreçte hayata geçirilecek projelerimiz var ve bize her konuda destek olan belediye başkanımız var, bundan sonraki süreçte de birlikte istişare içerisinde çalışacağız. Sivas’taki hoşgörüyü biz de önemsiyoruz ve buna göre hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ziyarette, AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin ile Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu’da hazır bulundular.