Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Suşehri İlçe Başkanlığı 11’inci olağan kongresinde Hubiyar Özdemir güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Suşehri Belediyesi’ne ait, tesiste gerçekleştirilen genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Celal Dağgez tarafından Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin gönderdiği mesaj okundu.

Sivas’ın kongreler şehri olduğunu söyleyen Dağgez, “Sivas’ta yapılan kongrelerde hayır vardır. Sivas’ın her tarafında ‘Cumhuriyetin temelini burada attık’ sözü vardır.” dedi.

MHP Sivas İl Başkanı Serhat Albayrak ise konuşmasında, “Milli birliğimiz ve milli bekamız tehdit altındadır. Bunun tek kurtuluşu ise Milliyetçi Hareket Partisidir. Bu nedenle 2015 yılında yapılacak olan genel seçimlere çok iyi hazırlanmamız gerekiyor. Herkesin elini taşın altına koymasını istiyoruz. Suşehri’nde yeni seçilecek yönetime de başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

MHP ilçe başkanlığına yeniden seçilen Hubiyar Özdemir ise, tüm katılımcılara teşekkür ettiğini ifade ederek, “1995 yılından beri ülkü ocaklarında çeşitli görevlerde bulundum. Yaklaşık bir yıldır ise ilçe Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Vatanımıza ve milletimize karşı yapılan her türlü zulüm ve ihanete karşı mücadelede üç hilalli bayrağımın altında yılmadan devam edeceğime namusum ve şerefim üzerine and içerim.” diye konuştu.

Genel kurul, faaliyet ve denetim kurul raporlarının ibrasından sonra sona erdi.