İl Genel ve Belediye Meclis Üyeliği Aday Adayları ile Tanışma Toplantısı
İl Genel ve Belediye Meclis üyeliği aday adaylarının yoğun katılımıyla AK Parti Toplantı Salonunda tanışma toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya; İl Başkanı Kerim Dereli, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akça, İl Kadın Kolları Başkanı Emine Şimşek, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Cemal Dinçay, Seçim Koordinasyon Kurulu Başkanı Nazmi Ünlü, Seçim İşleri Başkanı Behiç Baş, Karaman Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan, İl Genel ve Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları ve Teşkilat mensupları katıldı.

Ak Parti İl başkanı Kerim Dereli; AK Parti Geniş bir ailedir. İl genel ve Belediye Meclis üyeliği aday adaylarının yoğun müracaatı bunu göstermektedir. Bugün burada İl Genel ve Belediye meclis üyesi aday adaylarımız var. Teşkilat demek disiplin demektir. Teşkilat demek kardeşlik demektir. Karaman Ak Parti Teşkilatında ciddi bir enerji ve kardeşlik her zaman var önümüzdeki süreçte daha da iyi olmalıdır. Bunun için ister listeye girelim isterse girmeyelim sanki ilk sırada aday bizmişiz gibi çalışmak zorunda olduğumuza inanarak hep birlikte çalışacağız.
 
Kıymetli İl Genel ve Belediye Meclisi aday adaylarımız;
Bu toplantılarımıza rutin bir şekilde devam edeceğiz. Hepimize bu seçimde çok iş düşüyor. Seçime kadar az uyuyup çok çalışacağız. 30 Martta sandıklarda oy patlaması yapacağız. Toplantımıza katıldığınız için teşekkür eder, durmak yok hep birlikte çalışmaya devam diyorum. Saygılar sunuyorum.