Yeniden Refah Partisi 1. Ermenek olağan kongresine Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Mustafa Sarı, Yeniden Refah Partisi Karaman İl Başkanı Bektaş Tura, Yeniden Refah Partisi Karaman Merkez İlçe Başkanı Ramazan Şen, Yeniden Refah Partisi Başyayla İlçe Başkanı Ahmet Dikici katıldı.

Divanın oluşturulması ile başlayan kongre hep bir ağızdan İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Divan Başkanlığına oy birliğiyle Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Mustafa Sarı, Karaman İl Başkanı Bektaş Tura, Karaman Merkez İlçe Başkanı Ramazan Şen seçildi.

Kongrede Konuşma yapan Yeniden Refah Partisi Karaman Merkez İlçe Başkanı Ramazan Şen, Merhum Lider Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocanın sözlerinden bir demet sunarak “Onu yeni nesillere tanıtmalıyız” dedi.

Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Mustafa Sarı ise Milli Görüşe geçmişte olduğu gibi bugün de milletimiz başta olmak üzere dünyanın çok ihtiyacı olduğunu belirtti. Katılımcılara Milli Görüşün misyonunu, yönetimini ve ilkelerini anlattı.

Karaman İl Başkanı Bektaş Tura yaptığı konuşmada; “Ermenek’te sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşarken partimiz yeni kurulmasına rağmen milletimizin teveccühünden memnun olduklarını ve yurt genelinde 76 ilde ve 700 den fazla ilçede teşkilatlanmasını bitiren bir partiyiz” dedi.

Sinevizyon gösterisinin ardından oy kullanımına geçildi. Seçim sonucunda Yeniden Refah Partisi Ermenek İlçe Başkanlığına Ahmet Armut seçildi. Kongreye katılanlara ikramların ardından kongre programı son buldu.