Karaman’ın Sarıveliler ilçesinde AK Parti'ye katılan 47 kişiye rozetleri takıldı.İlçeye bağlı Dumlugöze köyünde düzenlenen programa, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Erdoğan ve AK Parti Sarıveliler İl Genel Meclisi üyesi Mehmet Canbolat ve partililer katıldı.AK Parti Hükümeti zamanında ülkenin her tarafına olduğu gibi Sarıveliler'inde hizmetle tanıştığını söyleyen Erdoğan, AK Partiye katılan 47 kişiye rozetlerini taktı.

AK Parti'ye katılanlar adına konuşan köy muhtarı Mehmet Dere ise Karaman'ın en büyük köyü olan Dumlugöze'nin yıllarca kendi kaderine terk edilmiş bir köy olduğunu söyledi.AK Parti'nin iktidar olmasından sonra köylerine hizmet gelmeye başladığını ifade eden Dere, şunları kaydetti:
"Yolumuz yoktu, suyumuz yoktu. Kendi kaderimize terk edilmiş durumdaydık. Köyümüze yıllarca hiç bir bürokrat yönetici gelmiyordu.

Sorunlarımızı kime anlatacağımızı, kime başvuracağımızı bilmiyorduk. Şimdi, köyümüzün içinde parke taşı döşeli. Yeni yol yapıldı. Milletvekillerimiz yılda bir kaç kez köyümüze kadar gelip sorunlarımızı dinliyorlar. İlettiğimiz bir sorunun çözümü için yapılanlara şahit oluyoruz. Biz hizmeti AK Parti zamanında gördük. Bunun için Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a minnet borcumuz var. Şu an 47 kişi AK Partiye geçtik. Aramızda başka partilere üye olanlar var. Hiç bir partiye üye olmayanlar var. Başbakanımız'a Cumhurbaşkanlığı adaylığında destek olmak, safımızı belli etmek için Ak Parti'ye üye olduk."dedi.