AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, ziyaretlerine devam ediyor. Dr. Recep Şeker Molla Fenari Caddesi, Yeni Minare Caddesi, 2. İstasyon Caddesi, Fenari Mahallesi ve Kültür sokağında bulunan esnafları ziyaret etti. Ziyaretlere AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Parti İl Yönetimi Üyeleri ve partililerde katıldı. Recep Şeker ziyaretlerde esnafların sorunlarını dinleyerek not aldı.
''7 HAZİRAN MİLAD OLACAK''
7 Haziran seçimlerinde esnafın desteğinin önemine değinen AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, Türkiye’nin yeni Anayasaya ihtiyacı olduğunu söyledi. Bunun için de Karaman'dan tarihi bir oy çıkması gerektiğini ifade eden Dr. Şeker, “Daima kalkınma daima adalet düsturuyla yola çıktık. Sayın Başbakanımıza burada en az %70 sözü verdik. O sözü tutmamız gerekiyor. Bugüne kadar sivil anayasa yapmak için tüm partilerin katılımı ile çalışmalar yapıldı ve sonuçsuz kaldı. O halde Yeni Türkiye’nin gelişmesi, ekonominin rahatlaması, yatırımların gelmesi, gençlerimizin iş aş sahibi olması için huzuru kalıcı hale getirmemiz lazım. Bu da 7 Haziran seçimlerinde vereceğiniz destek ile Anayasa’yı değiştirebilecek bir çoğunlukla meclise gitmemizi gerektiriyor. Kimin milletvekili olacağı değil, istikrarın devam etmesi önemli. Bunun içinde 7 Haziran seçimleri bunun için önemli bir fırsattır.  Hatta ülkemizin miladı olacak. Bu fırsatı iyi değerlendirebilirsek, Karaman’ın hızlı bir şekilde geliştiğini hep birlikte göreceğiz” dedi. 
“SORUNLAR BAŞKANLIK SİSTEMİ İLE AŞILABİLİR”
AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, parlamenter sistemin kısır döngüsüne dikkat çekerek şöyle konuştu: “7 Haziran seçimlerini aşacak şekilde, parlamenter sistemin kısır döngüsüne dair ciddi bir sorgulama yapılması gerekiyor. Bu kriz derinleştiğinde AK Parti’nin başkanlık önerisinin, oldukça erken bir öngörü olduğu anlaşılacaktır. Eğer bir değişim imkanı olursa, son siyasal tartışmayı da ıskalamış olacaklar. Bu yönüyle parlamenter sistemin temsil kabiliyetiyle sınırlı, iktidar ve istikrar krizi üreten yapısını anlamak bu kadar zor olmasa gerek. Bu durum ancak başkanlık sistemi ile aşılabilir. Sizlerden Yeni Türkiye için oy istiyorum” dedi.
AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, esnaflara hayırlı işler dileklerinde bulunarak ziyaretlerini sonlandırdı.