14 Kasım’da gerçekleştirilen 7. Olağan Kongre sonrası teşekkür ziyaretleri kapsamında, AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Kartal ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Özlem Attar gazetemizi ziyaret etti.

Teşkilat olarak yeni bir kongre sürecini atlattıklarını belirten Çağlayan; “Çok şükür Kongrelerimizi sorunsuz bir şekilde bitirdik. Yeni döneme hazırız. 2023-2024 seçimlerindeki yapılanma Karaman’da oluşturuldu. Türkiye genelinde de kongreler tamamlandığı zaman 2023-2024 seçimlerine hazırlanacak olan yönetimler oluşturulmuş olacak. Gönüle giren çalışmalar ve gönüle hitap eden faaliyetlerimizi arttıracağız. Koronavirüs nedeniyle temaslı çalışmalarımız zor oluyor ama yine de elimizden geldiğince yapıyoruz. Şuan yapmakta olduğumuz “Çay Sizden Simit Bizden” ziyaretlerimiz kapsamında esnaf ziyaretleri yapıyoruz. Bu ziyaretleri de sıradan ayaküstü ve kapı ağzından hal hatır sorarak gerçekleştiriyoruz. Bu ziyaretlerdeki amacımızda çay ve simit bahane, asıl olan gönüllerin bir olmasıdır” dedi.

Öte yandan Karaman’ın da gündeminin değerlendirildiği ziyarette gazetemiz yetkilisi ziyaretten dolayı AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.