AK Parti Ermenek İlçe Teşkilatı Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Ak Parti Karaman İl Başkanı Kerim Dereli ve Ak Parti Yönetim kurulu üyeleri Ermenek’te seçim bürosunu açtı.

Ermenek’te Milletvekili Mevlüt Akgün, İl Başkanı Kerim Dereli ve çok sayı da Ak Parti üyelerinin katılımıyla Ermenek ilçe teşkilatında bir toplantı yapıldı. Toplantı sonrası Ak Parti Ermenek Seçim bürosu açılarak hizmete girdi. Milletvekili Mevlüt Akgün, AK Parti İl Başkanı Kerim Dereli ve Ak parti üyeleri ilçede esnaf ziyaretlerinde bulundular. Ziyaretler sırasında AK Parti Ermenek Belediye Başkan Adayı Uğur Sözkesen’i tanıttı. Ziyaretlerde sırasın da konuşan Mevlüt Akgün ‘’ Seçim büromuzu açmış bulunmaktayız. Öncelikle hayırlı uğurlu olsun diyorum. Bu bölge de halkımızın hep yanında olduk. Onların derdine ortak olduk. Ermeğe, Kazancıya bir çok yatırım yaptık. Yatırım yapmaya da devam edeceğiz. Durmadan çalışacağız. İnşallah burada Uğur Sözkesen kardeşimizle mutlu sona ulaşıp hizmetlerimizi daha da arttırarak devam edeceğiz. Daima Millet Daima Hizmet diyorum. Allah yardımcımız olsun ‘’ dedi.

Uğur Sözkesen de ‘’ Biz Ermenek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Ermenek bizim için bir memleketten de öte. Belediyenin yapması
gereken asli görevleri dışında sosyal bir belediye inşa edeceğiz. Halkımızla iç içe el ele Ermeneği daha da ileriye götüreceğiz. Marka bir Ermenek için arkadaşlarımızla gece gündüz demeden çalışacağız. Biz hakla hizmet hakka hizmet bilinciyle yola çıktık ‘’ dedi.
Mevlüt Akgün, Kerim Dereli ve Ak Parti Üyeleri kazancı bölgesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnaflarla bol bol sohbet ederek sıkıntılarını ve düşüncelerini dinlediler. Ziyaretler ise ev toplantılarıyla son buldu.